Het menu

Afhankelijk van de seizoenen, mijn inspiratie en uw wensen, worden voor en samen met u de beste gerechten samengesteld. Of het gaat over een vier gangen menu, een buffet, of een amusemenu.

Samen met de gerechten serveer ik altijd mijn vers gemaakt brood (symbool van samenzijn en genegenheid) en voor de nasmaak, iets lekkers voor bij de koffie.

De ingrediënten zijn door mij persoonlijk geselecteerd op basis van zuiverheid en versheid. Kwaliteit staat hoog in mijn vaandel en alles maak ik op een ambachtelijke wijze klaar.

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden kunt u hieronder een aantal voorbeelden voor de menukeuze terugvinden.

Antipasti

  • Insalata tiepida di lenticchie di Castelluccio guarnita con filetti di trota al vapore
    Lauwe linzen salade met gestoomde forel filet
  • Verdure marinate con timo e zafferano
    Gemarineerde groenten met verse tijm en saffraan
  • Polenta soffiata con crema al gorgonzola
    Maïsmeelsoufflé met gorgonzolacreme
  • Crostatina di spinaci con salsa al farro
    Zanddeeg taartje met spinazie op een speltsaus
  • Affettati tipici italiani
    Typisch Italiaanse vleeswaren
  • Pasta di pane fritta con mozzarella e acciughe
    Gefrituurd brooddeeg met mozzarella en verse ansjovis

Primi Piatti

  • Risotto ai formaggi con pancetta croccante
    Risotto met verschillende soort kaas en krokante gerookte magere spek
  • Gnocchi di patate con ragù d’oca
    “Gnocchi” van aardappelen met een ragu van gansvlees
  • Crespelle ripiene con mousse di broccoli servite con besciamella ai funghi
    Flensjes gevuld met broccoli mousse, geserveerd met een paddestoelen bechamelsaus
  • Zuppetta di rucola con dadini di spada
    Rucolasoep met zwaardvis
  • Tortelli di ricotta in salsa di noci e aglio bruciato
    Gevulde pasta (tortelli) met een walnotensaus

Secondi Piatti

  • Gratin di melanzane con fondente di pomodoro
    Gratin van aubergine met tomaten fondant
  • Piccole quiche di zucchine e ricotta
    Kleine quiche van courgette en ricotta
  • Fiori di zucchine ripieni
    Gevulde courgettebloemen
  • Calamari ripieni al forno con salsa alle acciughe
    Gevulde inktvis uit de oven met ansjovissaus
  • Pesce spada alla siciliana
    Zwaardvis op z’n siciliaans
  • Baccalà mantecato con polenta
    Kabeljauw geconserveerd onder zout gekookt in melk en geserveerd met polenta
  • Gran bollito alla Piemontese
    Gestoofde vlees op z’n Piemontese geserveerd met zijn eigen bouillon en verschillende sausen
  • Coniglio alla cacciatora
    Konijn in jachtsaus
  • Brasato di manzo al Barolo
    Rundvlees gekookt in Barolo
  • Piccione ripieno servito con soufflé di patate
    Gevulde duif met een aardappel soufflé
  • Stufato di cinghiale con castagne
    Gestoofd wild zwijn vlees met kastanjes
  • Costolette d’agnello caramellate
    Gekarameliseerde lamskoteletten

Dolci

  • Le mie torte e i miei gelati
    Mijn taarten en mijn ijs
  • Budinetto di mele con crema al mascarpone e amaretti
    Appelpudding met mascarpone en amaretti
  • Tortino di frolla alle pere con la crema ‘barbajada’
    Taartjes van zandgebak met peren en warme gianduiacreme
  • Pere cotte nel forno farcite di ricotta e frutta candita
    In de oven gekookte peren met een vulling van ricotta en kandijen
  • Semifreddo di pinoli
    Semifreddo van pijnboompitten
  • Spuma dolce di mascarpone con zuppetta di melone
    Zoete mascarpone mousse met een frisse meloencoulis