Werkwijze

De (echte) kok creëert, transformeert, waardeert, innoveert, herontdekt, ontleedt en componeert, selecteert, behartigt, verrast, verwelkomt, verwent. De kok voedt: lekker en gezond voeden.

De echte kok zit ertussen. Tussen wat Moeder Aarde schenkt, uitgewerkt door de vaardige en wijze handen van de boeren en de mensen die het eten.

Daarom, voor zijn cruciale rol, moet de kok met de grootste zorg werken, met aandacht en respect, respect voor de grondstoffen en voor de mensen. Met bescheidenheid en voortdurend kritisch over zijn werk.

Het kennen van de grondstoffen en hun voedingswaarden; de mogelijkheden van de technologie benutten, aandacht besteden aan alle details, de hygiëne, zorg en overgave.

Lavorare con coscienza e conoscenza. Ja, werken met bezinning en kennis.

Op deze wijze heb ik mijn principes opgebouwd. Met ervaring en mijn eigenzinnige werkwijze.

Voor u en uw wensen.