Pure, volle smaken en geuren, eenvoud, ambacht en respect voor de rijke Italiaanse kooktraditie…
Wat ik aan mijn gasten bied? Een feest voor de papillen.

Angelo GhezaDe Kok Met Vleugels
Over mij

Mijn naam is Angelo Gheza, alias ‘De Kok Met Vleugels’ en ik ben afkomstig uit Verbania, een prachtige plaats aan het Lago Maggiore in Italië.

Vanaf mijn kindertijd ben ik gefascineerd door koken en eten. Toen ik zes jaar was, hielp ik mijn moeder al met het schillen van de aardappelen voor de ‘gnocchi’. Vervolgens – gedreven door mijn passie en ambitie en geïnspireerd door de Italiaanse regionale keuken – heb ik de kooktechnieken en mijn vakkennis verfijnd en heb ik mijzelf ontwikkeld als allround kok.

Koken is een samenspel van affiniteiten; de geluiden van de ingrediënten die in de pan springen, de geuren, de presentatie van een gerecht, het witte bord dat in een paar seconden structuur en kleur krijgt; het genot van lekker eten en het samenzijn aan tafel…

Koken en organiseren beschouw ik als een uitdaging dat met eenvoud tot een heerlijk resultaat leidt, mits het met aandacht, passie, liefde en een snufje zout is bereid.

Ik ben inzetbaar als cateraar voor feesten & evenementen, maar ook als culinair entertainer (met Italiaanse verve), als demonstratie kok voor retail en promotionele campagnes, als begeleider van kookworkshops en live cooking evenementen, als receptontwikkelaar en als freelance kok. Ik werk voor bedrijven en voor particulieren.

Mijn streven is bij te dragen aan innovatie en de echte Italiaanse gastronomische kwaliteit te presenteren aan mijn gasten.

Volg mij via: