Lavorare con coscienza e conoscenza, werken met bezinning en kennis.

Angelo GhezaDe Kok Met Vleugels
Werkwijze

De echte kok creëert, transformeert, waardeert, innoveert, herontdekt, ontleedt en componeert, selecteert, behartigt, verrast, verwelkomt en verwent.

De echte kok voedt; lekker en gezond.

De echte kok heeft een cruciale rol, tussen dat wat Moeder Aarde schenkt en dat wat de vaardige en wijze handen van de boeren verwerken en de mensen die het eten.

Daarom, moet de echte kok met de grootste zorg werken, met aandacht en respect, respect voor de grondstoffen en voor de mensen. Met bescheidenheid en voortdurend kritisch over zijn werk.

De echte kok kent de grondstoffen en hun voedingswaarden, benut de mogelijkheden van de technologie en besteedt aandacht aan alle details, de hygiëne, zorg en overgave.

‘Lavorare con coscienza e conoscenza’, werken met bezinning en kennis.

Op deze wijze heb ik mijn principes opgebouwd. Met mijn ervaring en mijn eigenzinnige werkwijze laat ik u kennismaken met pure smaken en belevenissen.

Ik bied u een uitstekende dienstverlening, maatwerk met smaak en stijl, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Betrouwbaar, professioneel en representatief worden uw culinaire wensen bereikt.