Citaat

Ridi e lascia ridere…

Door 4 februari 2016 Geen reacties

smile!

Door de jaren heen, heb ik geleerd om minstens 20 minuten per dag te lachen en glimlachen.

Het is goed voor het lichaam en de geest; lachen is bevrijdend, stimuleert de productie van endorfine en verbetert de bloedcirculatie, versterkt het ego en jouw eigen uitstraling, perfect als remedie tegen stress… en: lachen maakt de rimpels mooier.

Elke moment is voor mij geschikt voor een lach: Onder de douche, tijdens een wandeling in het bos, in de auto, tijdens het werk, voordat ik naar bed als ik terug denk aan de lange dag die bijna geweest is.

Moet wel bekennen dat ik de mooiste lach heb in mijn eentje als ik aan mijn beste vriend denk. Onze surrealistische conversaties en trivialiteiten, alle grapjes en  woordspelletjes… Ik denk aan Ugo en mijn gezicht opent zich in een mooi, explosieve lach, zo bijzonder is dat!

‘Een dag zonder te lachen is een verspilde dag’ – Charlie Chaplin